Blue Nåmad Coffee shop

our coffee connect people, emotions and spaces

Blue Nåmad се специјализирани продавници за Италијанско кафе и кафемати како и кафе капсули за сите Dolce Gusto, Nespresso, Lavazza Blue, ILY, CafeItali и други кафемати.

Увозник за најпознатите Италијански кафе брендови, Carraro 1927, Garibaldi 1920, Tiziano Bonini, Barbaro, Tre Venezie, Blue Orange и Don Cortez.

Важно: Сите наши производи што изминативе години ги купувавте во кафетериите на 7грама, повеќе нема да бидат достапни во истите.  Нашите локации се наведени подоле на странава.

1. Јуриј Гагарин 6, БРОЈ 12. КОЗЛЕ

Пон.-Петок: 10.00-18.00h, Сабота: 10:00-14:00h 

2. РАМСТОРЕ Мол наспроти Lacoste, Центар 

Пон.-Недела: 10:00-22:00h

3. ТЦ Бисер Аеродром

Пон.-Сабота: 10:00-20:00h

RAMSTORE Mall: